WORKSHOPS


DRUMWORKSHOP


Je moet minimaal conservatorium Cum laude hebben afgerond om mee te kunnen doen.  
NEEEEE NATUURLIJK NIET!! In deze workshops gaat iedereen leren drummen ongeacht leeftijd en ervaring.  
Aan het einde van de workshop neem je een unieke drumervaring en je drumstokken mee naar huis.


Drumworkshops bij LeonDrums doen we met elektronische drumstellen.  
Je zit achter een eigen drumstel met hoofdtelefoon hierdoorheen hoor je welke geluiden het drumstel maakt als je erop slaat en je hoort wat de drumleraar voorin te vertellen heeft.  
Het boven aanzicht van het drumstel van de drumleraar wordt op de muur achter hem geprojecteerd zodat de hele groep goed kan zien wat hij allemaal zit voor te doen.  
We beginnen met hoe je je drumstokken het beste vast kan houden en we “slaan het hele drumstel over 😉"
Alle onderdelen hebben een naam en een bijbehorend geluid, spelenderwijs leggen we het allemaal uit en voordat je het doorhebt speel je je eerste ritme met muziek, binnen een kwartier, Badoem Pats!
We gaan je Grooves en Fills leren en allemaal met muziek, we kunnen onze eigen muziek gebruiken maar heb je verzoeknummers dan gaan we daarop drummen, allemaal ok.   
We passen ons aan op de groep, kom je met je kinderfeestje dan zal de taal en boodschap anders zijn dan een bedrijfsworkshop.  
Tuurlijk staat plezier voorop en wil je als bedrijf een boodschap meegeven aan je collega's dan gebruiken we drummen als metafoor voor veel situaties binnen het bedrijfsleven. Tenslotte moet je als drummer goed kunnen samenwerken tussen je ledematen en is coördinatie heel belangrijk, dat is soms super confronterend om dit in je eigen lichaam te ervaren en als die wijsheid toepast in je bedrijf zal er ongetwijfeld beter worden samengewerkt.
Onze workshops zijn geschikt voor o.a.; Kinderfeestjes, Vrienden groepen, Basis- en middelbare scholen, Familie-uitjes en Bedrijven
We hanteren geen minimale leeftijd voor de workshops, wel is het fijn als iedereen zelfstandig de trap op kan, op een kruk kan zitten en beide armen en benen kan bewegen dan kan je leren drummen.  
Zijn er mensen in je groep die al kunnen drummen? Dat is geen probleem want die geven we gewoon extra klappen cadeau, we maken het voor de ervaren drummer ook uitdagend, het gaat bij LeonDrums om het samenwerken/spelen, ongeacht je niveau.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat van de drumschool.